Pages

Monday, November 29, 2010

Tak sabar nak tunggu this weekend....i nak pergi buat rambut lah....dah lama tak pergi mendandan rambut...

I nak potong paras bahu lurus mcm contoh kat bawah nie..senang nak bersiap ke office and beside nampak kemas bila pakai uniform kerja.....boleh jadi ke mummy yana oii...kita tgk hasilnya hujung minggu nie...huhu...



contoh pertama...sweet jugak...tp i dah color balik my hair to black


cam nie pun ok2 jugak...

tak pun mcm nie...

last mcm Jlo nie...amacam...

 Hasilnya nnti i sharing k.....

2 comments:

Lyna Shaari said...

hye yana :) dah berjanji dgn diri sndri tak nak dh ptg rambut pendek cm gaya2 kat ats ni.menyesallllllll ;p ptg last year sb rimas time preggy..uh take times nk panjang cmnie balik..hehhee.wpun bertudung...tak best rmbut pendek.nk sanggul tgi tak ley ;p tp gn u sesuaii sb u comel :)

MummyYana said...

hi untie lyna-yana-

at first i mmg nak simpan rambut panjang,tp skrg nie mcm nak cuba rambut paras bahu pulak...i pun kategori rambut lambat nak panjang...jenuh mnunggu...huhu...

haah i tgk cantik bila bertudung and buat sanggul...and to be honest i suka tgk the way lyna pakai tudung....ada style lah...and beside u cantik..