Pages

Thursday, November 25, 2010

Kami ke Genting....

Last saturday we all ke Genting bawak cik yana jalan2....akhirnya dapat jugak mummy bawak yana masuk main game dkt theme park tue....we all tak dapat nak naik semua games sbb org tersangat ramai...oh cuti sekolah telah bermula kan...and beside we came only three of us,so if daddy main games mummy taking care of yana....emm kalau kita bawak pakcu jat ok juga...pakcu jat boleh jadi baby sitter yana for a while....kesian adik i....ingatkan bwk dia  bolehlah dia nak main games,tp kakak dia suruh jaga yana pulak....hehe....next time ye jat...nnti akak bawak..hehe...





tgk excited tak anak saya...cekak pinggang supaya nmpak kurus...hehe...


tgk anak i dah tak sabar2 nak main games nie....sabar ye nak..kasi mummy posing dulu hehe....


dekat satu ride je dah byk banyak snap pic....huhu...



















sambil makan loli-pop...


oh dgn cik clown pun sibuk nak snap pic...






Lepas tue,kita teruskan lagi main games.....




























We all naik game nie....keretapi panjang...and also kereta antik yg enjin bunyi bising sikit tue...




kita park dulu buggy beramai2...








nak naik nie,tapi org ramai sangatlah that time...
 

i dah pernah naik flying coster kat belakang tue...sumpah takut...so taknak naik lagi...huhu..




4 comments:

**sHiKinn** said...

hi mummy cun..salam kenal..

MummyYana said...

hye shikinn...
u too...

AzRynn SaifulNizam said...

ha...naik dgn siapa ye...
nasihat tuk drmu, kalo outing, jgn folo drku, drku mmg suka extreme..tp kalo benda² slow baru drku seriau...hahaha

LinaMummyYana said...

ha tue dirimu ok2 je lagi naik si flying coster tue....diriku nie dah terjerit2 mcm hape dah....huhu...