Pages

Friday, December 3, 2010

Balik office ni ke mana.....

Balik dr office harini bercadang nak pergi Ikea...oh i suka...tak dpt membeli pun takpe asalkan dapat jamu mata...huhu...last month frust sbb duk cari meja bulat untuk cik yana...tapi sudah abes...frust tue...sbb pagi2 dah bangun dah pergi then tgk2 dah abis...katanya bulan December ada....plan nak beli satu meja untuk cik yana tulis2 and baca buku...mcm kat taska...and beside dia boleh main her play doh atas meja...kalau tak abis lah lantai mummy...penat wo mop lantai dr atas ke hall bawah...tp kdg kala think positive bagus jugak....boleh exercise disampingkan boleh kuruskan badan....huhu....

Emm lagi satu impian yg belum tercapai adalah...jeng2....i nak beli pokok bonzai letak kat garage luar rumah....nmpak cantik je pokok tue bulat2 and hijau2....pergi tgk pokok kat Sg Buloh few month ago,harganya boleh tahan jugak....cuma i belum pergi survey tgk dekat bawah rumah my mother in-law...situ pun byk nursery juga.....(along the way to Sg.Buloh from Kg Melayu Subang)

Oh tak sabar rasanya nak menjamu mata balik ofis nie....harap2 adalah benda yg brg yg i nak tue....

p/s:ada masalah nak upload pic...dr td asyik loading je tak gerak2....tension!

2 comments:

eynda said...

Kekadang pegi IKEA tak sah kalau tak beli walaupun benda kecik je :-D

MummyYana said...

betul kak eynda....tak sah kalau tak membeli wlaupun sekecik bemda...huhu...