Pages

Tuesday, December 14, 2010

Kaki cik yana tersepit pintu dekat taska....

Ini adalah picture kaki cik yana tersepit dekat pintu taska....i dah story dekat entry yg lepas....cik yana we all dah bawak pergi dapat kan rawatan dekat KPMC and the doctor bagi ubat and wait until kuku kaki cik yana tercabut dgn sendirinya....(p/s: i dulu2 masa tecik2 pun pernah tercabut kuku kaki mcm cik yana....pastu lama jugak baru kukunya tumbuh....hihi...kelakar je takde kuku kaki....)



nie selepas mendapat rawatan dr doctor...doctor daddy hehe....nasib i mmg ada spare kotak first aid dekat rumah....


tu dia....harap maaf cik yana seksi sket dkt rumah.....received comment from my frens kat FB asking why my kaki?syg kalau nie kaki i dah tak lepas i nak upload kt sini....hehe....


Opps bagi meredakan hati cik yana yg gundah gelana,bawak cik yana kuar makan malam tue...



cik yana dgn daddynya aka doctor bidan terjun...

1 comment:

Wina Momma Kira said...

alahai ciannya kaki yana tersepit ye? get well soon ye yana dode!

p/s; kaki yana cam kaki orang besar la hihihi