Pages

Tuesday, December 14, 2010

Hooray.....

Morning all,
Arini adalah ari yg gumbira.....hahah gumbira sebab arini adalah hari gaji....jadi balik dr  office arini boleh pergi membeli barang2 sikit.....I je yg gaji awal...my husband tetap pada date yg sama...almaklum lah penjawat awam....kita yg berkerja di sektor swasta nie lain sikit kan...bersempena dgn perayaan Christmas next week...maka nya setiap tahun bila bulan December,kami akan menikmati gaji awal....

Plan balik kerja arini nak pergi Midvalley....lama jugak tak g Midvalley....masa zaman bercinta dulu selalu jugak berdating pergi MV....plan nya balik nie nak pergi beli barang cik yana sikit and topup barang2 makeup i...terpikat nak membeli and nak mencuba brg makeup Bobby Brown pulak....all this while guna Mac,so this time nak cuba BB pulak....receive good recomendation from my collegues Esther to try this BB.....so dah survey sikit about BB product and later mintak advice dr SA diaorg....

Tunggu ye nnti i update barang yg i beli.....

2 comments:

Wina Momma Kira said...

kihkihkih...diriku pun ade post pasal gaji hari nie

ha tu..diriku dh agak mesti esther recommend nie guna BB, diriku ni ha x sabar² nak buat makeover lepas pantang nanti :-)

MummyYana said...

ha tue...
arini ari yg gumbira....tp tak berapa gumbira jgk sbb nnti duit abis cepat...hihi...

kita tgu kemunculan mama win after deliver baby "s" ye...