Pages

Thursday, August 19, 2010

Siapa saya nie.....

Siapa saya nie.....oh saya lebih dikenali sebagai lina....kwn2 semua kbanyakkan memanggil saya lina wlaupun sbnarnya nama saya ada "ros"...rasa mcm org dulu2 kalau ada sesapa panggil saya "ros" dan mmg konfirm saya tak kan toleh punya.....hehe takdelah....tp ada jugak masa sekolah2 time kwn2 chinese saya panggil saya ros....apa2 saje lah...asalkan itu nama saya....

Saya adalah isteri kpd Mr Kit dan saya adalah mummy kepada seorg anak perempuan Nur Adriana,panggil saja(yana).....dgn anak saya gelarkan diri sebagai "ami"singkatan dr mummy n yana panggil daddy dia "edi"singkatan dr daddy.....



di sebelah family in-law saya lebih dikenali sbg "makcu" sbb husband saya adalah anak bongsu dr 4adik beradiknya....di sebelah family saya pula sy dikenali sbg "ina"....ye adik bradik sy mmg panggil sy "ina"bkn kakak mahupun kak long....hehe...di sebelah family saya,sy adalah kakak kpd 3org adik-beradik yg mana kesemuanya adalah lelaki.....jadi secara automatiknya adalah mak long....


Ini anak dara saya....yana dode....


hi....nama saya yana....


Kalau kita hepi kita kena sengetkan kepala mcm nie......

oh my little yana skrg dah kuat mengarah dan mgade...mengarah apa?mengarah mcm2.....biasalah kan budak2....sume dia nak.....hehe.....
My little yana bakal menyambut her second bufday on this coming nov....insyaallah....semoga semua akan berjalan dgn jayanya nnti amin.....

Sekian terima kasih......

2 comments:

AzRynn SaifulNizam said...

haa...camni la gud²...thumbs up...

erm..comeynye yana sengetkan kepala tu kan beb...

MummyYana said...

ha tue tunjuk ajar dr sifu kan.....
hihi...dirinya mmg suka senget2kan kepala rynn....tak paham diriku..