Pages

Tuesday, August 31, 2010

Selamat Hari Merdeka....

uikk lambat pulak nak ucapkan Selamat Hari Merdeka.....Malaysia menyambut hari kemerdekaan nya yg ke-53 semalam....saya bangga menjadi rakyat Malaysia.....bersemangat nih...
smlam saya ada juga tgk dkt tv sambutan kemerdekaan....meriah sungguh.....kali nie buat secara tertutup dr stadium putra bukit jalil......yelah bersempena dgn bulan puasa nie,kali nie dibuat secara tertutup.....yg bestnya semalam masa nak pergi umah my mum, we all lalu LDP.... yg bestnya kami tak dikenakan sebarang bayaran tol.....uitt free tue,bersempena dgn ari merdeka....ni dialog saya dgn cik kit....


 Ami: D apasal u tak bagi duit tol kt jaga kaunter tue....main jln je...i tak nmpak pun u bayar..dia main bukak palang je ek...
Cik Kit: arini ari merdeka lah....LDP free.....
Ami: ooo....manalah tau....best jugak mcm ni kan....


ha tue gila jakun tak tau ari merdeka free tak payah bayar tol....mungkin ada certain2 laluan yg tak dikenakan sebarang bayaran.....and saya percaya ada juga laluan yg memberikan diskaun terhadap pengguna jln raya yg lain....camni barulah best....terasa something special dr ari2 yg lain....


Sekian terima kasih....








 

2 comments:

AzRynn SaifulNizam said...

ermm..drku pon x tau beb...sib baik drmu ade blog...drmu bercerita disini...

MummyYana said...

diriku pun baru tau rynn...
diriku sharing2 disinilah nie...