Pages

Saturday, February 5, 2011

Wajah-Wajah dulu&kini

Petang semua,
Yihaa mummyana bersiaran dari rumah.....bestnya.....ada time nak layan lappy nie sementara cik yana syok2 tidur...i nie jenis tak reti tidur siang ye...nie ha tengok2 balik gambar2 dulu....terjumpa and refresh balik....sila jangan gelakkan i ye....








nie time masa study....hok aloh nape begini....


nie pun...pakai spek perasan mcm cikgu2....




masa couple....time nie dah tunang dgn cik kit....




time nie dah nak dekat  kahwin...


nie dah jadi mak2 orang....



nie pun....time nie dalam kete viva forever....ah rindu pulak kat kete nie tetiba....kui2...


Tu je.....nanti bila2 i akan flashback balik time masa bercintan cintun pulak.....aww i love u daddy....terima kasih kerana menerima diri ini seadanya..tak lama lagi our anniversary bakal tiba....apa yg bakal mummy dapat??hehe....as we plan insyaallah jika ada rezeki dari Allah untuk kami....we are planning to get a SECOND BABY this year....yes u heard this.....mummy yana nak bagi adik untuk cik yana....insyaallah,insyaallah....tetiba feeling2 Maher zain....huhu....







2 comments:

eynda said...

Orang ada kata...bila dah kawin jadi mak2 akan lebih cantik dari zaman anak dara...betul la tu :-)

MummyYana said...

Oh ye ke sis..malu pulak I tetiba..huhu..