Pages

Monday, February 7, 2011

Mari bergambar di dalam rumah.....

Salam alls,


Semalam petang we all banyak masa dekat rumah....cik yana bangun tidur terus ajak dia ambik gambar....dah lama tak tengok mummyana kan....macam mana ghope nya kalau tak makeup dekat rumah.....jangan terkejut sudah lah....






tiang speaker ni pun jadilah nak ambik gambar....rasa macam sudah gemuk sikit skrg....berat mummyana setakat timbang tadi lepas makan adalah 55kg....dulu masa anak dara adalah 45kg shj.....uwaa sudah ada 10kg spare....mau lepas nie ku pakai balik cream panas letak kat peha tue....oh yg dekat pinggang berlipat2 tue adalah efek dr seluarku itu......bkn perut ku yg mengeleber....perut masih maintain sikit2.....sikit jelah..... 


koleksi toys cik yana....yg ada nie yg diluluskan sahaja untuk dikeluarkan....yg tak lepas tue ada kat atas atau kat stor....kalau sume letak sini mau rumahku sudah berupa taska....huhu...

tekun cik yana tengok tv ye....tak tau mummy dia banyak dah merana sebab dah tak boleh tengok cite kegemaran.....hai dibo hai spongebob mengapalah kau ada....


iklan jap......our wedding picture....ah tetiba teringat time tengah sanding2 tue.....



beza tak yang gambar yang kat atas dengan yang kat bawah nie.....huhu.....banyak tue bezanya....think i kena buat something dekat my hair nie....macam sudah tak berpesen....aritu rambut megi sibuk nak lurus..dah lurus nak megi balik...manusia mmg tak pernah puas kan hehe...biasalah....nanti dah letih kita stoplah...
okeh cukup setakat nie....





2 comments:

ceera said...

selagi boleh, memang nak buat macam2 kat rambut, =P

MummyYana said...

Kan ceera..mcm2 nak buat kat rambut nie..