Pages

Friday, March 25, 2011

Service my baby..

Pagi sabtu semua!!
Mummyana pagi nie bawak my baby putih lagi satu nie pergi service..service kali nie yg 30000..rasa mcm cepat je..dari bulan july 2010 until march today..jauh jugak baby putih I nie dah berjalan..

This time we all bawak pergi Mawanis sevice center dekat Puchong..this is my first time bawak cuba service dekat sini..befote this we all pergi dekat Bangi and service dekat area damansara..alah dekat2 dgn Mofaz nak ke Ikea tue..sorry I mmg kurang ingat nama tempat..nak upload picture my baby,tp tak boleh..hehe..tak boleh ke tak reti..

Service kali nie dlm 3 to 4ratus mcm tue..iye kan ajelah..huhu..
Lepas service kete nie bleh merayap berjalan ke Ikea pulak..jalan2 cuci mata..huhu..

Till then..besok insyaallah jika tiada apa2 aral melintang mummyana n family nak ke Cameron Highland..sejukk..

3 comments:

leeya abdul said...

wah! seronok tew pegi cameron.. boley la update cite cameron jap lagi..

leeya abdul said...

enjoy seih! bawa angin sejuk turun ke sini yea.. kepanasan sungguh kami di sini! :)

MummyYana said...

Acik,
Akan ku update citenya sebentar lagi..

Syok!!feeling sejok2..huhu..