Pages

Sunday, January 9, 2011

NOnton Anugerah Juara Lagu malam tadi

Hi semua,
Salam pagi isnin...hari isnin je terasa malas nak bangun pergi kerja kan?alah biasalah monday blues..arini masuk pagi,balik pukul 5 arini,so ada masa nak siram2 pokok kat luar..

Lari topic..malam tadi u all tgk AJL..I tengok start dari awal..7.30 baru gerak dari rumah my mum kat klang,then gerak terus balik putrajaya..overall all the perfomance ok,tp i dah mengantuk and tertidur masa Dato Sh.Aini,Dato SIti dgn Ziana Zain buat performance..tp oleh sebab nak tgk jugak Dato Siti buat persembahan,I gagahkan jugak mata nie nak tengok..
Tgk Dato SH.AIni cantik bertudung..yelah dia mmg cantik..secantik2 ciptaan Allah..after that I tertido balik sebenarnya..tak larat nak tunggu sampai habis..my husband pun dah tertido sebenarnya..I tau dia record AJL nie...after that sedar2 I tgk dia tgh tengok result...malas nak tanya..this morning bangun baru tanya result...oh resultnya mmg I tak snagka..Ana rafali memenangi juara lagu...yelah mmg I tak sangka..sebabnya this girl selalu jugak datang Astro untuk buat recording atau rancangan2 lain..imej this girl memang selau berbaju kurung bersama gitarnya..

Apa pun tahniah untuk semua oemenang..

2 comments:

NaniRostam said...

Salam...tu sibuk2 pun rajin siram pokok...suker pokok jugek ek...macam kiter.

Sebenarnya mummy yana...saya suka selang seli pokok dengan orkid biar nampak berwarna ceria sket.Taklah hijau semua.

Pokok orkid tu saya beli satu pasu 15 hengget..tahan 5 6 bulan.

Masa beli kat sungai buloh..beli baja orkid sekali.then kalau bunga dah layu and habis...letak baja then dia akan bertunas dan berbunga semula.

Tapi saya tak minat yang orang buat taman orkid semata-mata...jemu.saya suka letak dia campur dengan pokok lain sebagai menimbulkan warna.hehe

MummyYana said...

Hi untie nani,I pun suka tanam2 pokok nie..nanti bila2 I buat entry pasal pokok kat rumah..I baru2 nak berjinak untie...cantik jugak kan pokok orkid..

Anyway thanx untie for your advice..berguna tue..