Pages

Thursday, October 21, 2010

Teman-teman yg dekat dihati saya (Part 1)....

Oh arini i nak buat entry nie....nmpak tittle di atas....teman2 yg dekat dihati saya.....ha dlm banyak2 picture dimana jua i berada pasti akan nmpak mereka2 nie..u all akan perasan wajah2 mereka ni byk dlm album i tak kira di blog mahupun FB..kiranya diaorg nie my bff lah...cuma nya tak tido sebantal je dgn i....and of course mestilah my husband will be the first person beside them....and now i tampilkan wajah2 mereka....



tu dia....now (2010)


Ni cik rynn(mummy sofea) kwn sekerja merangkap bf..we all kenal sejak masuk kerja tahun 2007...dr kwn sekerja then terus naik pangkat jd kwn baik....haha naik pangkat....ktorg nie byk bersama dikala susah and senang and byk sharing ttg kehidupan masing2..... 


 ramai yg ckp wajah kami nie sama....sama dr raut wajah maybe....and byk jugak kwn2 office yg confius dgn we all.....asyik salah org je setiap kali kalau tegur....



 us...(masa nie ada match bowling dkt Berjaya Times Square)masa nie ni we all muda2 remaja lagi....baru jadi tunangan cik kit... same goes to cik rynn




ni pulak on my engagement day ( tebal kan makeup i time nie)


us in 2008....(Astro Fest)
nie pulak masa deliver kan cik yana dode....see kan i dah ck dimana shj ada wajahku and cik rynn nie....bengkak kan muka i time nie...
rynn with cik yana dode...

tak kira di darat mahupun di air....we all ttp akan bersama ye...
Yg kedua i akan tampilkan cik baizura..dia nie kwn kerja i jugak..bai nie panggil i kak lina....why "kak" lina?sbb reasonnya dia ada kakak sebaya dgn i....so sbg menghormati persahabatan kami dia panggil i kakak.... ok akak terima...



ni dia cik bai....last year open house raya rumah i...

cik bai dan anaknya Syahmi
masa nie time cukur jambul Sofea(Azryn daughter)....cik yana dode tgk mana tue?


 Now,turn Kira mama wina pulak....wina nie i kenal masa dia masa dia mula2 masuk kerja dulu..around year 2008....dia ex-schoolmate of Azryn....yg bestnya kitaorg nie satu kepala....cuma lately jarang dpt jumpa mcm dulu2 sbb cik wina nie dah bertukar ke department lain and tgh sarat pregnant her second baby....



with wina...(time nie wina still with our unit)
us...time nie i tgh sarat preg kan cik yana dode...yg kt sebelah kiri i tue adalah idola sy...huhu...


1st  Kira(Wina daughter) birthday party

and last for today, adalah picture2 kami....


us...see the date....time nie anak masing2 sume kecik2 lagi...

Byk lagi picture sebenarnya....tak larat i nak upload byk2...yg selebihnya byk dlm my FB...ni baru part 1...nnti dlm entry2 yg lain,i will story lagi k....



6 comments:

AzRynn SaifulNizam said...

yes la beb...dlm byk² entry ko..aku paling suka yg ini... hiks.... mmg sweet sgt²..time kasih sbb menghargai persahabatan kite... xkan ku lupe hingga ke akhir hayat..kelar kan..kite berempat kalo boleh sume nak sama kan...??suami msg² pon understanding je...

beb, mintak izin sharing entry ni kat fb aku ye....TQ

MummyYana said...

tulah diriku teringat nak buat entry nie...sweet kan...ye diriku pun babe....

ok....

nUR_rOsALiNdA said...

Nak tumpang komen sekaki
Aku kenal ko pon melalui Yin kan?~

AzRynn SaifulNizam said...

beb, ko slh taip la... ni turn WINA mama KIRA... bkn sebaliknye yg ko taip... cuba check blk...

MummyYana said...

rynn: haah tersalah taip la..terbalik..

mala: ye dirimu,diriku kenal dirimu dr rynn....

Wina Momma Kira said...

diriku bru dapat komen nie ha..

1st of all a'ah la tersilap..Kira pulak jadi mama aku ye? hikhikhik

2nd, tq so much ye dirimu..terharu baca nie, x sangka diriku juga ade dlm kategori nie

walaupun kite baru je kenal, tp memang boleh 'geng' kan? boleh sharing² pasal everything

tapi tue la..dh rezeki aku kt sini so hubungan kite mcm renggang sket huhuhuuu x dapat nak catch up ape yg berlaku dlm hidup kau, rynn & bai :-(

still, thx for being my friend ye!